Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

KASIM ÖNÜK’TEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

KASIM ÖNÜK’TEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

KASIM ÖNÜK’TEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

KASIM ÖNÜK’TEN 30 AGUSTOS
ZAFER BAYRAMI MESAJI 

Önükler Ltd. Sti yönetim kurulu baskani ve Ceyhan Ticaret Odasi Meclis Baskani Kasim Önük 30 Agustos Zafer Bayrami’nin 97. yil dönümü nedeniyle bir kutlama mesaji yayimladi. 

30 Agustos'un, Anadolu isgalcilerine karsi milletçe birlik, beraberlik ve kardeslik içerisinde verilen essiz kurtulus destaninin adi oldugunu vurgulayan Kasim Önük, mesajinda sunlari ifade etti:

'30 Agustos; milletimizin tarihinde dönüm noktasi sayilacak savaslarin kazanildigi sanli zaferin bayramidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutanliginda kazanilan ve Kurtulus savasimizin en önemli destanlarindan biri olan bu büyük zaferin 97. Yil dönümünü kutlamanin heyecani ve gururunu yasiyoruz. Milletimiz topyekûn; 30 Agustos Zaferi'yle vatanimizi parçalamak isteyenlere hak ettikleri cevabi en iyi sekilde vermistir. 

30 Agustos, Türk Milleti'nin gücüne, iradesine ve azmine inanmasi durumunda önünde hiçbir engelin duramayacaginin da simgesi olmustur. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk basta olmak üzere, kanlari ve canlari ugruna bu topraklari vatan yapan aziz sehit ve gazilerimizi rahmet, minnetle aniyor; tüm hemsehrilerimin ve vatandaslarimizin 30 Agustos Zafer Bayrami'ni kutluyorum.' 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı